Българско участие в срещите по време на EUROGUSS 2016


 

preview

        Уважаеми колеги,

В рамките на Единадесетото международното изложение EUROGUSS 2016, което ще се проведе от 12-14.01.2016 в Нюрнберг, Германия ще се проведе и 16-ят Международен конгрес за леене под налягане.

Конгресът се организира съвместно от Германската асоциация на леярската индустрия (Bundesverband der Deutschen Gießerei-Industrie e. V. (BDG)) и Германската асоциация за леене под налягане (Verband Deutscher Druckgießereien(VDD)).

В рамките на изложението и на конгресната програма професионалисти, мениджъри и клиенти ще обсъждат на високо ниво най-новите тенденции в развитието на леенето под налягане и ще очертаят пътя за бъдещо развитие.

Изложението е най-голямото от този тип в Европа. То се провежда на всеки две години и се фокусира върху иновативни решения за леене под налягане на алуминий, магнезий и цинк. Спектъра на предлаганите продукти и решения обхваща теми като бързото прототипиране, CNC машини, метални сплави, пресформи, периферни и помощни  устройства, оптимизация на процесите, енергийна ефективност, изпитване на материалите и 3D принтиране.

В рамките на конгреса ще бъде проведена и организационна среща по покана на председателя на Германската асоциация за леене под налягане г-н Герд Рьодерс.

Срещата ще даде възможност да се обсъдят въпроси, свързани с рестартирането на общи европейски проекти в областта на леенето под налягане, както и да се постави началото на по-близко сътрудничество между различните европейски асоциации, обединяващи фирми, работещи в тази област на леярската индустрия.

 

         На срещата от името на Леярския съюз към ББКМ ще вземат участие г-н Васил Досев и г-н Теодор Илиев от „ГТМ А.Балевски Холдинг” АД.

 

  Моля да предложите евентуални теми и въпроси, които представляват интерес за Вас и бихте желали да бъдат дискутирани, или да получат решение в рамките на международните и националните професионални организации.

 

Вашите въпроси следва да изпратите не по-късно от 5.01.2015 г. на следните e-mail адреси:

 

m.milanov@telemat.bg

 

vdosev@mtgbg.com

 

tiliev@mtgbg.com

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s